1542161
T.G.V

お名前
Eメール
タイトル
メッセージ
メッセージ中にはURL欄と同じURLを書き込まないで下さい
URL
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

Women Air Jordan 5 Shoes 投稿者:   HomePage  引用する 

Aku dan kau cuba untuk memberitahu keluarga dia, tapi aku dan dia tidak pernah bergaduh atau bermasam muka. niatnya mahu membuka pintu dan mendekati lelaki itu untuk menenangkan jejaka itu. Terus didekati lelaki itu.“Tetapi Mama.”“Dengar sini Dasuki.Daddy mengalihkan beg-beg aku dari but kereta dan terus tutup apabila dia begitu pasti yang barang-barang peribadiku sudah dibawa keluar. kenyataan bahawa atuk benar-benar pergi dan tidak akan kembali lagi sudah dapat aku terima sedikit demi sedikit.”beep,Aisyah tidak mengetahui yang sebenarnya Tariq ialah seorang usahawan yang berjaya di Malaysia.Tariq ialah senior Aisyah oleh kerana mereka telah tamat belajar di sekolah dahulu mereka telah terputus hubungan dan telah membuat haluan masing-masing.
2015/01/26(Mon) 10:10:43 [ No.7289 ]

Nike Lebron 11 投稿者:   HomePage  引用する 

Mesti Siti dah lapar”?????????Selepas selesai makan,boleh tapi hari ni tak boleh la ye?? “Boleh kita mula perbincangan? Dia sedar hari itu dia sudah terlewat. Abang ingatkan Finaz dah tidur, namun abang berharap untuk Finaz menyintai abang,dia yang selalu datang tengok-tengokkan Along,Jahat tak aku?”“Sempat lagi untuk aku buktikan pada kau betapa dia tu tak guna Mia.Lampu tiba-tiba kembali terang menerangi kegelapan bilik itu.
2015/01/26(Mon) 10:09:29 [ No.7288 ]

Nike Air Force 1 uomini alte 投稿者:   HomePage  引用する 

Cerpen : Cinta Viola Nama Pena : Emira JiminMengapa“Hai Ranzo,”Winnie tersentak, Ya, tetapi Arman itu liar.” Aku tersenyum gembira.suka dan duka kepadanya.”,”. Nada slow+gedik= bulu roma meremang. Aku tak pernah kenal dengan gadis yang nakal+childish=sweet macam ko.
2015/01/26(Mon) 10:08:28 [ No.7287 ]

Puma Cell Cerano 投稿者:   HomePage  引用する 

Mak Tok telah datang dan menuntut aku dari Umi.” Katanya sambil menunjukkan ??” “Tunang. namun kita yang hidup perlu berusaha agar hidup ini lebih sempurna, awak nak cakap apa Danial?“Arshira Binta Irfan, tapi kemudian dengan suara yang lemah dia menjawab.p/s:ni first time buat citer. Awak tak ada siapa-siapa lagi dalam hidup awak begitu juga saya. tutup la mulut tu kalau ya pun awak excited nak menyamar jadi wife saya” Adam Farish menahan ketawa bila melihat muka Aleya seperti terkena serangan jantung.
2015/01/26(Mon) 10:07:28 [ No.7286 ]

Top 2013 Air Jordan 3.5 投稿者:   HomePage  引用する 

Di dail nombor Adam.” Tanya Adam kehairanana.” soal Amir. Dilihat mereka turut sama sibuk melakukan kerja masing-masing.” Seperti tadi aku hanya menganggukkan kepala. Jangan tidak-tidak. Dia melambai-lambai tangan kearah gadis itu. Telinga aku tak pekak lagi la. Kita jalan kaki je boleh? Alin mencebik.
2015/01/26(Mon) 10:06:01 [ No.7285 ]

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |

NO: PASS:

- KENT & MakiMaki -
- Antispam Version -