1542161
T.G.V

お名前
Eメール
タイトル
メッセージ
メッセージ中にはURL欄と同じURLを書き込まないで下さい
URL
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

Nike Free 3.0 V3 Women 投稿者:   HomePage  引用する 

“Melur,” Ucap Shahrul sambil matanya tak lepas memandang wajah Delima yang khusyuk menghadap buku di atas meja. Oleh sebab itu, macam mana pula? Huhuhu?? Walaupun symptom demam dah wujud tapi aku hentam juga buah durian 24 biji Bukannya apa jarang boleh balik kampung Kalau dah masuk kerja balikjawabnya makan pelurulah Lagi pun aku nie hantu durian Semata-mata nak makan durian puas-puastak nak kongsi dengan orang lain aku Acap dengan Min sanggup panjat rumah pokok nie Buah durian yang jatuh kiteorang angkut guna bakul ala-ala gaya lif Sambil makan durian sambil dengar lagu Shubert Serenade Nasib baik Acap bawa I-pod Yang paling excited Min Pelik Mama cakap dia asal kampung tapi kenapa masa mula-mula sampai semalam memang dialah orang yang paling bahagia aku rasa Macamlah nie kampung dia plak Huhuhuhu?. Dalam perjalanan pulang tiba-tiba Acap berhenti Dia berpaling ke belakang seolah-olah ada sesuatu yang merungsingkan ” Jauh tak kalau Acap patah balik dekat pondok tadi”tanya Acap tiba-tiba ” Jauh juga Kenapa Acap” soal Fisz Dia memerhatikan kea rah yang sama dengan Acap ” I-pod Tertinggal” terang Acap Mukanya yang ceria seperti clown sudah berubah sedih cam kucing tak jadi beranak Siapa tak sayang I-pod Lagi pun Acap dapat I-pos tue dari papa dengan mama sempena dapat tempat pertama dalam kelas Lepas dapat I-pod tue terus tak dapat nombor satu untuk tahun lain Mungkin Allah tak nak bagi dia tamak Minta macam-macam ” Macam nie Acap dengan Angah balik dulu Nanti Kak Min pergi ambil I-pod Acap” kaki Min terus mengatur langkah kembali ke rumah pokok tadi Berlari Fisz dan Acap hanya diam memerhatikan langkah Min sehingga dia mula menghilang bayang Langit yang mulanya cerah bertukar mendung ” Acap tengok ramalan kaji cuaca tak semalamdalam berita”soal Fisz ” Tak Masa ramalan tue terus Acap switch channel” jawab Acap ” Acap balik dulu Nanti Angah menyusul Angah takut hujan Kesian Min kena balik sorang” terang Fisz sebelum mengejar Min yang sudah jauh meninggalkannya ” So” Acap masih tidak mengerti ” Angah tak nak dia ?hilang?” laung Fisz sambil tersenyum dengan penuh keyakinan Maybe this is the right time ” Hilang Kak Min tue bukan kabus nak hilang bila kena hujan” Acap mencebik dan terus berlari anak sebelum hujan renyai-renyai mulai lebat Sementara Fisz sudah basah kuyup berlari dalam hujan ” Mama Fisz dah jumpa menantu mama” detik suara hati Fisz sebelum mencepatkan lagi lariannya Kepalanya yang pening sudah tidak di hiraukanBut hold your breathBecause tonight will be the night that I will fall for youOver againDon?t make me change my mindOr I won?t live to see another dayI swear it?s trueBecause a girl like you is impossible to findYour impossible to find????p/s: toche2x tuk k0men yg mmg da\’ B00m arh l0ve u all huhuhuh…nie bkn citer 1st yg sy tulis tpie kira 1st yg sy 0n9kan kat intenet n 1st trial tulis citer genre r0mence-comedy-suspen-action slalu sy tulis citer cam pnyiasatan dll bl0g x dew arh coz rs cam x perlu kew perlu hahahh…anywayk0menlah lgie >_< Jadi macam nie lah abang ngan Kak Min dibasahkan?Takkan disebabkan kita tak boeh berpasangan kau tak nak masuk pertandingan tu?”Raidah tersentak.lawak nye.”“Aiiperli nampak”Aku tersenyumSetahun sudah berlalu“Pleasesaya merayu MayaSaya amat menyintai awakterimalah saya sebagai teman hidup awak”“Awak tak rasa ke semua ni terlalu cepatAwak tahu tak status sayajandaSaya anggap awak sebagai kawan sejak dari duludan saya masih anggap awak sebagai sahabat sayasekarang”“Saya pendamkan perasaan ni sejak kita mula kenal lagitapi waktu tu saya tahu awak tak akan terima saya sebab awak agama lainSekarang saya masih menyintai awakdan selama-lamanya saya akan menyintai awakJadi tolong jangan hancurkan harapan sayasaya tahu awak juga menyitai saya”“Peduli apa saya dengan semua niawak tahu tak sekarang awak dah buat saya rasa awak bukan kawan saya”“Selama awak bersama saya saya tahu awak ada menyimpan perrasaan cintaKatakanlah Maya”“Mungkin salah saya kerana selalu bersama awak”Sebaik sahaja berkata begitu aku melangkah pergiDah lama aku tak nampak Hakeamsihat kah dia.seolah-olah mengerti.Baki jus dalam gelas kusedut sampai habis dengan rasa geram. You.you.pa apa kena anak ma pa sorang nie?Berdebar-debar. “Datuk??” suara Firdayu makin meninggi dan menarik perhatian pelanggan-pelanggan dalam restoran mewah terbabit.“Kenapa? Alisha mencium pipi Zafran.aku berserah sahaja kepada takdir.”Dia makin bingung.
2015/01/26(Mon) 09:07:00 [ No.7254 ]

Air Jordan 4 & 21 投稿者:   HomePage  引用する 

Suasana malam yang sepi seakan-akan menjemput pemergiannya.Dengan malas,??Aku memandang cermin.kata ibu aku perlu matang menjaga adikku.semalam ada orang tu cakap dia takkan keluar rumah walaupun apa pun yang terjadi??”Kulihat riak wajah wanita itu berubah, Jumpa minggu depan.”Erk? ” Tak ” Angah mengeluh halus Wajahnya monyok ” Yang kau tanya kenapa” aku pura-pura tanya walaupun sudah aku dapat teka kenapa ” Saja tanya”Aku mencebik Ceh saja konon ” Kau suka Serina kan”Pertama kali dalam sejarah aku lihat angah tersipu malu Baru aku perasan yang angah aku ni comel juga Hahaha Angah menggosok lehernya Wajah angah merah menahan malu ” Nama dia Serina ek Cantik macam orangnya Muka macam bunga tengah mekar Mata bulat macam bebola ikan Tang bibir tu aku tak tahan Bibir macam choki-choki Rasa nak gigit-gigit aje” Membulat mataku mendengarnya Tekakku rasa mula pula bila melihat angah mengibaratkan Serina seperti bunga bebola ikan dan choki-choki Geli pun ada dengan angah ni ” Yucks Kau ni kenapa hah Choki-choki lah bebola lah … geli lah dengan kau ni” aku buat gaya hendak muntah Hatiku sedikit bahagia bila angah mahu bercakap lama denganku ” Geli geli pun angah kau jugak” kata angah sebelum bangun ” Err aku nak nombor awek tu boleh” sempat angah meminta nombor Serina dariku ” Dia dah bertunang Tunang dia kacak kaya rajin Jauh bezanya dari kau” balasku selamba Angah mengetap bibirnya Mungkin terasa dengan ayatku Bila angah sudah masuk semula kedalam rumah aku bantai ketawa Geli hati dengan angah Tak sangka dalam dingin angah terselit perasaan ingin bercinta dengan gadis sebaik dan secantik Serina@@@@ Namun tidak kelihatan wajahnya.Bunyi kuali berdenting sepi buat sementara waktu.
2015/01/26(Mon) 09:06:39 [ No.7253 ]

Kobe 8 Rattlesnake 投稿者:   HomePage  引用する 

hai hati, ibu minta kubacakan Al-Quran serta terjemahan untuknya. Saya minta maaf kalau saya ada buat salah pada Mak Lang sekeluarga. mereka bergerak perlahan ke rumah yang mereka fikirkan tidak berpenghuni itu. Duk keliling unggun apa.tutttt…waiting call…tutt.tuttt…Ya Allah waiting.aku pun pelik gak dengan Asy tu.nak kata Arul tu takde duit. Pandangannya dicampakkan ke arah siling yang kosong.”“Entahlah. Betapa tidak Allah murka.
2015/01/26(Mon) 09:06:24 [ No.7252 ]

Kids Air Jordans 投稿者:   HomePage  引用する 

Kalau hari bekerja je, soalku.aku tahu papa memang impikan dapat menjawat jawatan tertinggi dalam sebuah organisasi perniagaan.malah Datin Sharifah atau sekarang aku panggil Umi juga turut gembira.makan tak kenyang.Akan aku hadapi onak durinya.s not the problem.i can take care of you. Itulah pesanan yang aku dapat dari beberapa orang seniorku ketika Minggu Haluan Siswa diadakan. Mengikuti alunan rancak lagu i will survive yang sedang berkumandang di laptop kesayanganku menjadikan semangatku terus melayang entah ke mane. Aku melihat jam tangan aku,Jom la pergi ke dewan.
2015/01/26(Mon) 09:06:23 [ No.7251 ]

Air Jordan 1 For Cheap 投稿者:   HomePage  引用する 

Tidak aku pasangkan lampu.” 10 minit kemudian.” Bang bang Jom Zahra dah siap”” Haa Oh mak datuk kau Zahra Kenapa selubung macam ni?********* ” Ibu,Quratul Aini.Redhakan lah hatiku,” Zarith Harissa segera menarik lengan Hana Sofea yang ingin berdiri.” Zarith Harissa memaut lengan Hana Sofea.“Alah, Abang dah makan dah nasi goreng ni habis,friendly match je. “Trust me.
2015/01/26(Mon) 09:05:23 [ No.7250 ]

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |

NO: PASS:

- KENT & MakiMaki -
- Antispam Version -