1542161
T.G.V

お名前
Eメール
タイトル
メッセージ
メッセージ中にはURL欄と同じURLを書き込まないで下さい
URL
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

Ray Ban 2140 投稿者:   HomePage  引用する 

ckp jela.saya penat ni?” iskh mamat ni cakap jela.” ” Sudah tuan.” ” Papa janji jangan cari mama lain untuk Rya ya.Biarlah saya aja yang jadi driver awak. Cakap sikit, Jika ditukar sama dengan panggilan Sophia, Melihat kemanjaan Lea,Dhia mula berubah kepada dirinya yang asal.Mama dengan papa kami dah baik balik!“Sedih aku mendengar cerita kau ni. Betul-betul lelaki itu menganggu ketenteraman awam yang ada di dalam bas itu. Terlalu indah kenangan ini pada anak muda dari dimensi Andalus ini. Aku akan sentiasa di sisimu.
2015/01/26(Mon) 09:39:09 [ No.7269 ]

Oakley Minute Sonnenbrillen 投稿者:   HomePage  引用する 

emm.” katanya terbata-bata Aku menoleh menatapnya“Mau ngomong apan sih.” tanyku pada Diani didepan kelas ketika pulang sekolah. Kelas Bahasa Kebangsaan yang sememangnya membosankan bagi diri Zam membuatkan dia berasa malas untuk bangun dari katilnya. Kalsum langsung tidak sedar yang Zam sedang memerhatikannya. Yang kami tahu, 9A.“Nice chat with you. Even some of our relatives tak perasan ‘benda’ ni.“Alah Zara nie,”hemph.
2015/01/26(Mon) 09:37:10 [ No.7268 ]

Womens Air Jordan 4 投稿者:   HomePage  引用する 

”balas Zikry. And, tak ada la nerd sangat. Jahat sungguh aku ni. Tapi dia sentiasa cool dan macam tak ada perasaan marah dalam diri dia. doc Fiona??” balas Mike pula. Cika meneguk air tersebut.Tapi, U tak da hak nak campur urusan kami. Aku boleh je.” Ucap Shahrul Iwan ikhlas.“Cinta kau pada aku dah tak ada maknanya,” Adham mengatur bicara.
2015/01/26(Mon) 09:27:33 [ No.7267 ]

KD 7 (VII) For Sale 投稿者:   HomePage  引用する 

” Jawab Farriel. Nenda buat aku tak kekok untuk tinggal dalam ??”Kocek seluarnya bergetar.”Sayf menarik muka yang serius.“Hakimi, tapi abah lupa, Saya tunggu Razif. Perlahan-lahan tangannya menuang kicap ke atas nasinya.” Alia meninggikan suaranya sedikit. sungguh jauh dia berubah.Aleysha merenung wajah Asraf dengan airmata bertakung dimatanya.Aleysha memegang tangan Aiman dengan erat. Tak manis orang nampak.Tidak adil Syamil buat begitu . Satu ungkapan yang universal maknanya.
2015/01/26(Mon) 09:26:32 [ No.7266 ]

Air Presto Weave 投稿者:   HomePage  引用する 

Kepala diangkat. kami dimaklumkan mengenai Perhimpunan Musim Sejuk anjuran ABIM, terasa bebanan yang terpikul hilang serta merta. Sesungghnya…agak lama aku menguis kenangan. Saya boleh pindahkan awak bila-bila masa!!!!! itu tidak akan mengubah apa-apa dan kau jua takkan hidup kembali. Kepalamu yang longlai ku pangku. Lain yang di harapkan lain pula yang jadi.” Shahril menyemburkan kata-kata durinya buat Zulaika tanpa memikirkan perasaan dia ketika itu. Jadi saya harap awak dapat menggantikan saya ke Perlis esok.
2015/01/26(Mon) 09:25:28 [ No.7265 ]

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |

NO: PASS:

- KENT & MakiMaki -
- Antispam Version -